Search

Σύγκρινε τιμές και καλύψεις σε 2'
χωρίς ψιλά γράμματα, χωρίς extra χρεώσεις!

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο, ενώνουμε την τεχνολογία με την ανθρώπινη εξυπηρέτηση και εγγυόμαστε ότι είμαστε εδώ για το δικό σου συμφέρον.

Πάρε προσφορά

Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει

ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Καλύπτει την υποχρεωτική από το νόμο ασφάλιση περιλαμβάνοντας Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων για Σωματικές Βλάβες και Υλικές Ζημίες, καθώς και κάλυψη από Ανασφάλιστο

ins-cfire
ΠΥΡΟΣ & ΚΛΟΠΗΣ

Περιλαμβάνει την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη και κάλυψη από Ανασφάλιστο Όχημα, όπως το βασικό πακέτο, και επιπλέον καλύπτει κλοπή και ζημίες από πυρκαγιά

ins-ccomplet
ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Παρέχει την απόλυτη προστασία σε σένα και στο αυτοκίνητο, καθώς περιλαμβάνει την υποχρεωτική ασφάλιση, κάλυψη από πυρκαγιά ή κλοπή αλλά και ζημίες στο αυτοκίνητο

Επωφελήσου από τον ανταγωνισμό και βγες κερδισμένος

Σου φαίνεται η ασφάλιση περίπλοκη;

Είμαστε εδώ για σένα

Ζήτα να σε καλέσουμε και βγες διπλά κερδισμένος γλιτώνοντας χρόνο αλλά και χρήμα!
Ένα εξειδικευμένο μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει άμεσα* για να λύσει όλες σου τις απορίες!

* ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δευ-Παρ 08:30 – 21:00 & Σαβ 08:30 – 15:00

Smart Tips!

Διάβασε τις συμβουλές που ακολουθούν και… δες τη διαφορά στην τσέπη σου!

Διάβασε προσεκτικά τις καλύψεις του πακέτου που πρόκειται να αγοράσεις

Έτσι θα είσαι σίγουρος ότι έχεις επιλέξει τις καλύψεις που ταιριάζουν με τις πραγματικές σου ανάγκες, χωρίς περιττά κόστη!

Για παράδειγμα, αν το όχημά σου είναι παλιό, είναι πολύ σημαντικό να προσθέσεις την προαιρετική κάλυψη της Οδικής Βοήθειας καθώς υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάθεις κάποια βλάβη σε σχέση με ένα νέο αυτοκίνητο.

Εμείς, η ομάδα της OLA24.gr είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις ποιες είναι οι καλύψεις που πραγματικά χρειάζεσαι.
Καλέστε με

Επίλεξε την πιο συμφέρουσα για σένα απαλλαγή

Ήξερες ότι όσο μεγαλύτερη είναι η  απαλλαγή που έχεις επιλέξει τόσο χαμηλότερο είναι το ασφάλιστρο που θα πληρώσεις;

Για παράδειγμα, η αύξηση της απαλλαγής κατά 200€ σε ένα υποθετικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο 10.000€ μπορεί να μειώσει το ασφάλιστρο σου έως και 20€ ετησίως.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σου απορία σχετικά με τις απαλλαγές και να βρούμε μαζί αυτήν που σε εξυπηρετεί.
Καλέστε με

Ενημερώσου για τις εκπτώσεις

Είσαι δημόσιος υπάλληλος, ένστολος ή άνεργος;

Αν ναι, γνωρίζεις ότι πολλές εταιρίες παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις που μπορεί να φτάσουν και το 25%;

Τι περιμένεις; Σύγκρινε και βγες κερδισμένος!
Σύγκρινε τώρα

Αναπροσάρμοσε την αξία του αυτοκινήτου σου

Με την πάροδο των χρόνων, η εμπορική αξία του οχήματός σου σταδιακά μειώνεται.

Σου προτείνουμε να ενημερώνεσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εμπορική του αξία, ώστε να αποφύγεις την υπασφάλιση ή την υπερασφάλισή του, γλιτώνοντας έτσι περιττά έξοδα.
Δες την εμπορική αξία του οχήματός σου

Ενημέρωσέ μας για αλλαγές που θεωρείς ασήμαντες

Κράτα ενήμερο τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, καθώς αυτό μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές και στα ασφάλιστρα σου.

Για παράδειγμα, εάν μετακόμισες πρόσφατα σε μια περιοχή πιο αραιοκατοικημένη το ασφάλιστρο σου ενδέχεται να μειωθεί!
Καλέστε με

smart-tips

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

contact-form-phone

Stay in touch

Έχοντας γίνει μέλος στην ομάδα μας θα μαθαίνεις πρώτος όλες τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και εφόσον το επιθυμείς θα λαμβάνεις μηνιαία newsletters με ενδιαφέροντα νέα, ιδέες και tips για να εξοικονομήσεις χρήματα καθώς και τις καλύτερες τιμές για την ασφάλισή σου, προσφορές και διαγωνισμούς.

 

Και μην ξεχνάς! Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξεις γνώμη και να αποχωρήσεις.

Στην OLA24.gr δεσμευόμαστε ότι δεν θα γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα σου σε οποιονδήποτε άλλον. It’s a promise!

NEWSLETTER

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να ασφαλιστώ;

Η Ασφάλιση Οχήματος για Αστική Ευθύνη είναι υποχρεωτική! Ονομάζεται βασική ασφάλιση και είναι η ελάχιστη ασφάλιση καλύπτοντας τις απαραίτητες αποζημιώσεις για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες σε περίπτωση ατυχήματος.

Γιατί όμως η Ασφάλιση Οχήματος είναι σημαντική;

Γιατί πολύ απλά προστατεύεις μέσω αυτής τους γύρω σου!

Ακόμη και αν δεν μετακινείς το όχημα σου πρέπει να το ασφαλίσεις. Εναλλακτικά πρέπει να καταθέσεις τις πινακίδες ακολουθώντας τη διαδικασία ακινησίας.

Ας δούμε όμως και αυτό…

Τα νούμερα είναι θετικά καθώς οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε σοβαρά υπόψη μας το Νόμο. Το 2020 τα ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα φτάνουν περίπου τα 580.000. Τι  λες μπορούμε να τα μειώσουμε και άλλο;

Και εάν δεν ασφαλιστώ;

ΕΑΝ δεν ασφαλιστείς οι νομικές κυρώσεις είναι αυστηρές:

  • Σου αφαιρούν τις πινακίδες, την άδεια ικανότητας οδηγού και την άδεια κυκλοφορίας για 6 μήνες.
  • Εάν εμπλακείς και σε ατύχημα τα πράγματα είναι πιο άσχημα καθώς επισύρει την αφαίρεση πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δυο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια.
  • Τέλος, χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού κεφαλαίου το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τη φύση και τους εμπλεκόμενους του ατυχήματος.

Εάν πληρώσεις το πρόστιμο και προσκομίσεις την απόδειξη πληρωμής καθώς και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημα πριν περάσει το παραπάνω χρονικό διάστημα τότε σου επιστρέφετε η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες.

Αξίζει όμως όλο αυτό;

Η απάντηση είναι μονολεκτική. ΟΧΙ!  Για αυτό ασφαλίσου για να αποφύγεις όλα τα παραπάνω και να προστατέψεις τους γύρω σου! Έλα στην OLA24 και βρες αυτό που ψάχνεις με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς!

Εάν εμπλακώ σε ατύχημα τι κάνω;

Σε περίπτωση ατυχήματος το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου! Έπειτα καλείς την 24ωρη Φροντίδα Ατυχήματος, το τηλέφωνο της οποίας μπορείς να το βρεις στο ασφαλιστήριό σου όπως και την Αστυνομία.

ΟΛΑ (OLA) τα υπόλοιπα άφησε τα πάνω μας!

Η Φροντίδα Ατυχήματος θα προσέλθει το συντομότερο δυνατό στον τόπο του ατυχήματος και θα σε βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείς! Αν υπάρχει και τραυματισμός, είναι αναγκαίο να καλέσεις άμεσα ασθενοφόρο ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αλλά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αν χρειάζεται.

Πως θα ανανεωθεί η ασφάλεια μου;

Μην σε απασχολεί αυτό! Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου μέσω τηλεφώνου, email ή sms πριν τη λήξη του για να ανανεωθεί το συμβόλαιο σου!

Εάν θέλω να ταξιδέψω στο εξωτερικό με το αυτοκίνητο μου; Τι κάνω τότε;

Έχεις ακούσει ποτέ τον όρο «πράσινη κάρτα»; Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Την πράσινη κάρτα την παραλαμβάνεις από τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο. Είναι στην ουσία η κάρτα που εγγυάται την ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Α και κάτι ακόμα! Μην ξεχάσεις να κάνεις τον απαραίτητο έλεγχο του αυτοκινήτου σου! Για να είσαι ασφαλής εσύ και η οικογένεια σου.

Αν στείλω σήμερα την αίτηση ασφάλισης, μετά από πόσο καιρό καλύπτομαι;

Μόλις πιστοποιήσει η εταιρεία μας την καταβολή των ασφαλίστρων θα λάβεις από εμάς βεβαίωση ασφάλισης. Από τη στιγμή που θα την παραλάβεις είσαι ασφαλισμένος σύμφωνα με την ώρα και ημερομηνία που αναγράφεται σε αυτήν!

Το όχημα μου έχει κοτσαδόρο, το δηλώνω κάπου;

Ναι, πρέπει να το δηλώσεις στο Υπουργείο Μεταφορών για να αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και να είναι, βάσει νόμου, αποσπώμενος. Μετά το δηλώνεις στην ασφαλιστική σου εταιρεία ώστε να αναγράφεται και πάνω στο συμβόλαιο.

Το δίπλωμα μου δεν είναι ελληνικό. Τι κάνω;

Ακόμη και εάν το δίπλωμα σου δεν είναι ελληνικό οι περισσότερες ασφαλιστικές δέχονται  διπλώματα που έχουν εκδοθεί σε χώρα της Ε.Ε..

Τι πρέπει να κάνω το ασφαλιστήριο μου εάν πουλήσω το όχημα μου;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ενημερώσεις τον ασφαλιστή σου ή την ασφαλιστική σου εταιρεία και να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ακύρωση του ασφαλιστηρίου και την επιστροφή (τυχόν) μη δεδουλευμένων ασφαλίστρων. Κάτι σημαντικό: η κάλυψη που παρέχει το ασφαλιστήριο δεν μεταφέρεται αυτόματα – μεταφέρεται ΜΟΝΟ η κάλυψη της αστικής ευθύνης στον καινούργιο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.