Search

Εδώ κερδίζεις...
Επέλεξε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σου και νιώσε απόλυτα ασφαλής σε κάθε περίπτωση.
Σε ενδιαφέρει
Πρόληψη

Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας μπορείς να εξασφαλίσεις ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και ετήσιο check-up σε εξωτερικά ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτικά ιδρύματα πανελλαδικά.

Οικογένεια

Εξασφαλίζεις σιγουριά και προστασία για εσένα και την οικογένεια σου σε περιπτώσεις ατυχημάτων με κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων και παροχή νοσοκομειακών αλλά και σπουδαστικών επιδομάτων για το κάθε παιδί της οικογένειας.

Νοσηλεία

Με ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα εξασφαλίζεις υψηλό ποσό κάλυψης ημερησίων εξόδων σε περίπτωση νοσηλείας σε συνδυασμό με άμεση πρόσβαση σε κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φοιτητής

Πλήρες νοσοκομειακό πρόγραμμα που καλύπτει Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό (Ευρώπη), σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας κατά την εκεί παραμονή τους, εξασφαλίζοντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Παιδί

Εξασφαλίζεις στο παιδί σου την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται από καταξιωμένους γιατρούς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και κάλυψη εξόδων νοσηλείας και ασθενοφόρου.

Άδεια Παραμονής

Ασφαλιστικά προγράμματα για αλλοδαπούς -πολίτες τρίτων χωρών- προκειμένου να λάβουν ή να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους. Κάλυψη Νοσοκομειακής Περίθαλψης και Ιατροφαρμακευτικών εξόδων από Ατύχημα ή Ασθένεια.

Σε συμφέρει γιατί...

Γλυτώνεις τις πολύωρες αναμονές του Δημόσιου Συστήματος

Επιλέγεις ανάμεσα στα καλύτερα προγράμματα Αξιόπιστων Ασφαλιστικών

Καλύπτεσαι για Διαγνωστικές Εξετάσεις & Ιατρικές Επισκέψεις σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Εξασφαλίζεις ποιοτική φροντίδα και κάλυψη εξόδων Νοσηλείας

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

  • Πρoληπτικές & Διαγνωστικές Εξετάσεις
  • Κάλυψη Εξόδων Νοσηλείας
  • Ασφάλιση Παιδιού
  • Ασφάλιση Οικογένειας
  • Ασφάλιση Άδειας Παραμονής
  • Ασφάλιση Φοιτητή
  • Ασφάλιση Ανέργου
contact-form-phone

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω ιδιωτική ασφάλιση υγείας; Είναι αναγκαία;

Αρκεί μόνο μια στιγμή στη ζωή μας για να καταλάβουμε ότι η υγεία η προσωπική και της οικογένειας μας αποτελεί πολύτιμο και αναντικατάστατο αγαθό. Η ιδιωτική ασφάλιση λειτουργεί συμπληρωματικά και σου παρέχει «αίσθηση ασφάλισης» και σιγουριάς.

Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου τόσο για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία χωρίς αναμονές και γραφειοκρατία.

Οικονομικότερα από όσο πιστεύεις η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι δίπλα σου, ό,τι και αν σου συμβεί να το αντιμετωπίσεις εσύ και η οικογένεια σου χωρίς κόστος και με αξιοπρέπεια στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή και του εξωτερικού.

Πως θα επιλέξω το καταλληλότερο για εμένα πρόγραμμα ασφάλισης;

Πρέπει να λάβεις πολλά υπόψη σου για την επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος όπως την αξιοπιστία της Εταιρείας που το παρέχει, αν καλύπτει όλη σου την οικογένεια, το ποσοστό κάλυψης ή τη δική σου συμμετοχή κλπ. Το καλύτερο που σου προτείνουμε είναι να επικοινωνήσεις με τον ασφαλιστή σου ή ακόμη και με εμάς για να δούμε μαζί τι σε συμφέρει. Στην OLA24 λύνονται όλα με συζήτηση.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασφαλίσω την υγεία μου;

Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν… όσο το νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Γιατί να περιμένεις να σου συμβεί κάτι;

Γιατί με συμφέρει να έχω ποσό απαλλαγής ανά περιστατικό;

Γιατί σε συμφέρει;! Γιατί πολύ απλά κερδίζεις επειδή μειώνεται το κόστος των ασφαλίστρων σου. Επίσης εφόσον γίνεται ταυτόχρονη χρήση και άλλου Ασφαλιστικού φορέα, σε περίπτωση αποζημίωσης, η συμμετοχή σου μηδενίζεται ή μειώνεται ανάλογα με το ποσό που έχει καταβάλλει ο άλλος φορέας. Τι σημαίνει δηλαδή αυτό; Ότι στην πράξη τα έξοδα της νοσηλείας σου μηδενίζονται ή αναλογούν σε πολύ μικρό ποσό. Άρα και στις δυο περιπτώσεις βγαίνεις μονάχα κερδισμένος.

Τι κερδίζω αν συνδυάσω το νοσοκομειακό μου πρόγραμμα, με τις παροχές του ασφαλιστικού μου φορέα;

Όπως αναφέραμε και παραπάνω βγαίνεις πάντα κερδισμένος. Κάνοντας ταυτόχρονη χρήση του ασφαλιστικού σου φορέα, επωφελείσαι από τη μη χρήσης πόσου απαλλαγής (εφόσον υπάρχει) και λαμβάνεις και bonus «καλής χρήσης».

Πρέπει να κάνω ιατρικές εξετάσεις για να γίνω δεκτός σε ένα πρόγραμμα;

Δεν είναι απαραίτητο. Παίζουν πολλά ρόλο όπως η ηλικία, το προφίλ του υποψηφίου προς ασφάλιση, καθώς και του προγράμματος που θα επιλέξεις. Σε κάθε περίπτωση οι προασφαλιστικές εξετάσεις παρέχονται δωρεάν από τις περισσότερες εταιρείες.

Εάν θέλω να ασφαλίσω και την οικογένεια μου θα έχω κάποια έκπτωση; Μπορώ να προσθέσω επιπλέον μέλος της οικογένειας μου κατά τη διάρκεια της δικής μου ασφάλισης;

Αρχικά σου προτείνουμε για όποια αλλαγή σκέφτεσαι να κάνεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε εδώ για να σου λύσουμε όλες σου τις απορίες ανά πάσα στιγμή. Οι Ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις σε περίπτωση ασφάλισης όλης της οικογένειας. Εάν θες να προσθέσεις μέλος πρέπει να περιμένεις μέχρι τη λήξη του συμβολαίου ή να κάνεις νέο πρόγραμμα. Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το τι σε συμφέρει.