Search

OLA για την υγεία σου!

Εξασφάλισε άμεση πρόσβαση στα κορυφαία και πιο σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Πολυιατρεία για νοσηλεία, περίθαλψη ή εξετάσεις

και ξέχνα τις πολύωρες αναμονές.

Εδώ κερδίζεις...
Επέλεξε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες σου και νιώσε απόλυτα ασφαλής σε κάθε περίπτωση.
Σε ενδιαφέρει
Πρόληψη

Με ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας μπορείς να εξασφαλίσεις ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και ετήσιο check-up σε εξωτερικά ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα και νοσηλευτικά ιδρύματα πανελλαδικά.

Οικογένεια

Εξασφαλίζεις σιγουριά και προστασία για εσένα και την οικογένεια σου σε περιπτώσεις ατυχημάτων με κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων και παροχή νοσοκομειακών αλλά και σπουδαστικών επιδομάτων για το κάθε παιδί της οικογένειας.

Νοσηλεία

Με ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα εξασφαλίζεις υψηλό ποσό κάλυψης ημερησίων εξόδων σε περίπτωση νοσηλείας σε συνδυασμό με άμεση πρόσβαση σε κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φοιτητής

Πλήρες νοσοκομειακό πρόγραμμα που καλύπτει Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό (Ευρώπη), σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας κατά την εκεί παραμονή τους, εξασφαλίζοντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Παιδί

Εξασφαλίζεις στο παιδί σου την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται από καταξιωμένους γιατρούς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και κάλυψη εξόδων νοσηλείας και ασθενοφόρου.

Άδεια Παραμονής

Ασφαλιστικά προγράμματα για αλλοδαπούς -πολίτες τρίτων χωρών- προκειμένου να λάβουν ή να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους. Κάλυψη Νοσοκομειακής Περίθαλψης και Ιατροφαρμακευτικών εξόδων από Ατύχημα ή Ασθένεια.

Σε συμφέρει γιατί...

Γλυτώνεις τις πολύωρες αναμονές του Δημόσιου Συστήματος

Επιλέγεις ανάμεσα στα καλύτερα προγράμματα Αξιόπιστων Ασφαλιστικών

Καλύπτεσαι για Διαγνωστικές Εξετάσεις & Ιατρικές Επισκέψεις σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Εξασφαλίζεις ποιοτική φροντίδα και κάλυψη εξόδων Νοσηλείας

Θέλω να μάθω περισσότερα

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

 • Πρoληπτικές & Διαγνωστικές Εξετάσεις
 • Κάλυψη Εξόδων Νοσηλείας
 • Ασφάλιση Παιδιού
 • Ασφάλιση Οικογένειας
 • Ασφάλιση Άδειας Παραμονής
 • Ασφάλιση Φοιτητή
 • Ασφάλιση Ανέργου
phone number sticker
Συχνές ερωτήσεις
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ;

Ο συμπληρωματικός ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης είναι η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση εξόδων περίθαλψης και παρέχει στον ασφαλισμένο την «αίσθηση της ασφάλειας».
Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου για διαγνωστικές εξετάσεις ή/και νοσηλεία και να έχεις ποιοτικές υπηρεσίες χωρίς αναμονές και πολύπλοκες διαδικασίες.

Η ιδιωτική ασφάλιση είναι πια αναγκαία για να νιώθεις ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου καθώς σου παρέχει τη δυνατότητα, ό,τι και να σου συμβεί, να το αντιμετωπίσεις με αξιοπρέπεια και χωρίς κόστος στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή ακόμα και του εξωτερικού.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ;

Για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος θα πρέπει να συνυπολογίσεις και να λάβεις υπόψη σου:

 • Εξαιρέσεις και αναμονές/Όσο λιγότερες τόσο καλύτερα
 • Την αξιοπιστία της Εταιρίας που το παρέχει και το πόσο ξεκάθαροι και κατανοητοί είναι οι όροι του συμβολαίου
 • Το ύψος του κεφαλαίου κάλυψης ανά περιστατικό και ανά έτος
 • Την απαλλαγή ή το εκπιπτόμενο ποσό/Όσο μεγαλύτερη η απαλλαγή τόσο χαμηλότερα τα ασφάλιστρα – πρέπει να είναι όμως στο ύψος που ταιριάζει στις δικές σου οικονομικές απολαβές
 • Το ποσοστό κάλυψης ή τη δική σου συμμετοχή
 • Κάλυψη όλης της οικογένειας
 • Διάλεξε αυτό που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες/Διαγνωστικές εξετάσεις, κάλυψη νοσηλείας
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ;

Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα! Με την πάροδο των χρόνων τα προβλήματα υγείας χτυπούν συχνότερα την πόρτα μας.

ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΣΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;

Ναι, καθώς μειώνεται το κόστος των ασφαλίστρων. Επιπλέον, εφόσον γίνεται ταυτόχρονα χρήση άλλου Ασφαλιστικού Φορέα, σε περίπτωση αποζημίωσης, η συμμετοχή σου μηδενίζεται ή μειώνεται ανάλογα με το ποσό που έχει καταβάλλει ο άλλος φορέας. Έτσι, στην πράξη, τα έξοδα της νοσηλείας μηδενίζονται ή αναλογούν σε πολύ μικρό ποσό.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΟΡΕΑ;

Έχεις δικαίωμα να κάνεις ταυτόχρονη χρήση του ασφαλιστικού σου φορέα. Με αυτό τον τρόπο θα επωφεληθείς από τη μη χρήση ποσού απαλλαγής (εφόσον υπάρχει) και θα λάβεις bonus «καλής χρήσης».

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΟΡΕΑ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ;

Μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη χρήση του ασφαλιστικού σας φορέα. Με αυτό τον τρόπο θα επωφεληθείτε από τη μη χρήση ποσού απαλλαγής (εάν υφίσταται απαλλαγή), την καταβολή bonus «καλής χρήσης», και, μακροπρόθεσμα, από τη μείωση του ποσοστού αναπροσαρμογής ασφαλίστρων.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΕΚΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Όχι, απαραιτήτως. Εξαρτάται συνήθως από την ηλικία και το προφίλ του υποψηφίου προς ασφάλιση, καθώς και του προγράμματος που θα επιλέξεις. Η ασφαλιστική εταιρία, πιθανόν να ζητήσει τη διενέργεια προασφαλιστικών εξετάσεων – οι περισσότερες όμως εταιρίες τις παρέχουν δωρεάν.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ;

Οι Ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν εκπτώσεις σε περίπτωση ασφάλισης όλης της οικογένειας. Σχετικά με την προσθήκη επιπλέον μέλους, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τη λήξη του υφιστάμενου συμβολαίου για να υλοποιηθεί η μεταβολή που επιθυμείς. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να κάνεις νέο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.