Search
Οργάνωσε το ταξίδι σου με ασφάλεια

Η Ταξιδιωτική Ασφάλιση παρέχει μια σειρά από σημαντικές καλύψεις, οι οποίες εκτείνονται από τα πιο συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση αποσκευών ή της πτήσης, μέχρι και πιο σοβαρές καταστάσεις, όπως η έκτακτη ακύρωση ενός ταξιδιού ή ένα απρόοπτο ατύχημα.

Οι πελάτες μας αναφέρουν ότι η καθυστέρηση μιας πτήσης, η απώλεια ή καθυστέρηση των αποσκευών τους, αλλά και η παγκόσμια Ιατρική Κάλυψη αποτελούν μερικές από τις σημαντικότερες παροχές της ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Με ελάχιστο λοιπόν κόστος, εξασφαλίζεις:

Αποζημίωση για τις αποσκευές σου

Ιατρική Περίθαλψη σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεσαι

Άμεση αποστολή χρημάτων

Αντιμετώπιση Έκτακτων Περιστατικών

Εισιτήρια έκτακτης επιστροφής

Αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος κ.ά.

Απευθύνεται όμως σε σένα;

Εάν ταξιδεύεις, είτε ταξιδεύεις για λόγους αναψυχής, είτε για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, είτε για να επισκεφτείς συγγενικά πρόσωπα και φίλους σου, τότε σίγουρα ναι! Εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Και εάν δεν είσαι σίγουρος για το ποιο είναι αυτό… ρώτησέ μας και θα βρούμε μαζί αυτό που σε καλύπτει!

Ολόκληρος ο πλανήτης …σπίτι σου!

Απρόοπτα συμβαίνουν παντού… μη μείνεις εκτεθειμένος.

Ασφαλίσου γρήγορα και οικονομικά και νιώσε ασφαλής πάντα και παντού!

Ελλάδα

Πλήρης Ιατρική Κάλυψη, Έξοδα Βοήθειας και Αποζημίωση

Ευρώπη

Πλήρης Ιατρική Κάλυψη, Έξοδα Βοήθειας και Αποζημίωση

ΗΠΑ & Κανάδας

Πλήρης Ιατρική Κάλυψη, Έξοδα Βοήθειας και Αποζημίωση

Ακύρωση Αναχώρησης

100% επιστροφή του κόστους ταξιδιού, χωρίς παρακρατήσεις

Άμεση ασφάλιση για ξέγνοιαστα ταξίδια

Αποζημίωση αποσκευών

σε περίπτωση ζημίας, απώλειας, κλοπής τους ή για καθυστέρηση >6h

Έκτακτη Βοήθεια

Εισιτήρια Έκτακτης Επιστροφής, Συνοδεία Ανηλίκων, Μεταβίβαση Μετρητών, Διαμονή λόγω απώλειας Ταξιδιωτικών Εγγράφων, Ρυμούλκηση Οχήματος και Κάλυψη Χρήσης ΤΑΞΙ, Τηλεφωνική Επικοινωνία, Παροχή Πληροφοριών

Κάλυψη Ατυχημάτων & Ασθενειών

σε ολόκληρο τον πλανήτη, με αποζημίωση έως 30.000€ για ατυχήματα και κάλυψη έως 30.000€ για Ασθένειες

Παγκόσμια Ιατρική Κάλυψη

Υγειονομική Μεταφορά, Κάλυψη Επειγόντων Περιστατικών, Νοσηλεία, Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες, Διερμηνέας, Μετάφραση Ιατρικού Φακέλου, Τηλεφωνικές Ιατρικές Συμβουλές

Επαναπατρισμός

λόγω Νοσηλείας:

Επαναπατρισμός, Εισιτήριο & Διαμονή Συνοδού και Ιατρικές Θεραπείες μετά τον Επαναπατρισμό

λόγω Απώλειας Ζωής:

Επαναπατρισμός σορού και οικογένειας, Εισιτήριο & Διαμονή Συγγενούς

Αστική Ευθύνη

Νομική Προστασία

Ακύρωση Αναχώρησης (προαιρετικά)

100% επιστροφή του κόστους του ταξιδιού, σε περίπτωση που ένα ατύχημα ή µία αιφνίδια ασθένεια -δική σας ή µέλους της οικογένειας- σας αναγκάσει να το ακυρώσετε

Σου φαίνεται η ασφάλιση περίπλοκη;

Είμαστε εδώ για σένα

Ζήτα να σε καλέσουμε και βγες διπλά κερδισμένος γλιτώνοντας χρόνο αλλά και χρήμα!
Ένα εξειδικευμένο μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει άμεσα* για να λύσει όλες σου τις απορίες!

* ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δευ-Παρ 08:30 – 21:00 & Σαβ 08:30 – 15:00

Πώς θα χρησιμοποιήσετε την ταξιδιωτική σας ασφάλεια;

Σε περίπτωση συμβάντος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καλείτε στο 24h κέντρο εξυπηρέτησης 211 109 8095, ενώ για περιστατικά ακύρωσης στα τηλέφωνα 2310 499000 ή 210 9334994.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ

contact-form-phone

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης;

Οι παράμετροι που επηρεάζουν το κόστος της ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι πολλές. Ο αριθμός των ατόμων, η διάρκεια αλλά και ο προορισμός του ταξιδιού διαφοροποιούν την τιμή του ταξιδιού. Για να μάθεις πόσο κοστίζει η ασφάλεια του ταξιδιού που έχεις προγραμματίσει, συμπλήρωσε τη φόρμα παραπάνω και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις την απάντηση.

Πως μπορώ να αγοράσω ένα συμβόλαιο ταξιδιωτικής ασφάλισης;

Είναι πάρα πολύ εύκολο. Ακολουθείς τα βήματα της φόρμας που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας και επιλέγεις εσύ αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και στα θέλω σου. Μπορείς να προχωρήσεις σε άμεση έκδοση συμβολαίου και σε λίγα μόλις λεπτά να ταξιδέψεις παντού με ασφάλεια και σιγουριά.

Είναι ασφαλής η αγορά του συμβολαίου;

Σου εγγυόμαστε ότι η αγορά συμβολαίου μέσω της OLA24 είναι απολύτως ασφαλής. Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον. Εμείς δεν κρατάμε τίποτα αποθηκευμένο σεβόμενοι τα προσωπικά σου δεδομένα. Μόλις προχωρήσει η τράπεζα στην έγκριση, θα παραλάβεις σε λίγα λεπτά το συμβόλαιο σου με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να το εκτυπώσεις.

Πότε μπορώ να αγοράσω την ασφάλιση μου;

Μπορείς να επιλέξεις το πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης που σου ταιριάζει και να το εκδώσεις ακόμα και 24 ώρες πριν την αναχώρησή σου. Σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το είδος της ασφάλισης (λ.χ. ακύρωση ταξιδιού), ισχύουν διαφορετικοί όροι και για αυτό σε προτρέπουμε να μας ρωτήσεις οτιδήποτε χρειάζεσαι.

Πως θα λάβω το συμβόλαιο μου;

Στην OLA24, όλα γίνονται online! Δε σου αποστέλλουμε τίποτα ταχυδρομικώς. Μόλις ολοκληρώσεις την αγορά σου, θα λάβεις το συμβόλαιο και τα απαραίτητα έγγραφα στο email σου.

Ποια είναι η μέγιστη διάρκεια ταξιδιού;

Η μέγιστη διάρκεια ταξιδιού μπορεί να είναι 90 ημέρες.

Έχει όριο ηλικίας η ταξιδιωτική ασφάλιση;

Η ταξιδιωτική ασφάλιση δεν έχει όριο ηλικίας. Η χαρά του να ταξιδεύεις είναι για όλες τις ηλικίες. (για άτομα των άνω 70 ετών επικοινωνήστε μαζί μας).

Πότε ξεκινάει και πότε λήγει η ασφάλιση;

Είσαι καλυμμένος για τις ημερομηνίες που έχεις επιλέξει. Αναλυτικά οι ημερομηνίες αναγράφονται στο συμβόλαιό σου. Η κάλυψη της ακύρωσης αναχώρησης ισχύει από τη στιγμή έκδοσης του συμβολαίου και λήγει με την ολοκλήρωση του check-in. Οι υπόλοιπες καλύψεις αρχίζουν με την αναχώρησή σου και λήγουν με την επιστροφή στον τόπο κατοικίας σου.